Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Bilutleie Kroatia

Finn beste pris på bilutleie i Kroatia ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Kroatia. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Kroatia guide

Bilutleie Kroatia

Leiebil Kroatia

Kroatia (kroatisk: Hrvatska) er en selvstendig republikk, som tidligere var en del av føderasjonen Jugoslavia. Landet ligger i Sørøst-Europa og har – i tillegg til en kystlinje mot Adriaterhavet – felles grense med Slovenia, Ungarn, Serbia, Bosnia-Hercegovina og Montenegro. Kroatia dekker et areal på vel 56 000 km2 og har et totalt innbyggertall på ca. 4,5 millioner (2010). Hovedstaden og landets økonomiske sentrum er Zagreb, som har omlag 780 000 innbyggere.

Andre viktige byer i Kroatia er Dubrovnik, Split og Rijeka – som alle ligger ved Adriaterhavs-kysten.

Landskapet består stort sett av lavsletter og fjell (først og fremst i vest og sør). Den viktigste næringsveien er turismen, som i løpet av de siste 10 årene har hatt et kolossalt oppsving. Det er først og fremst byene langs kysten – med sine fantastiske strender – som er turistmålene. Mange besøker imidlertid også Zagreb på grunn av byens mange kunst- og kulturskatter.

Kroatias hovedflyplass, Pleso International Airport, ligger utenfor hovedstaden Zagreb – men det er også større flyplasser i bl.a. Split og Dubrovnik. Mye av chartertrafikken går til disse flyplassene.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]