Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Kosovo

Finn beste pris på bilutleie i Kosovo ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Kosovo. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Kosovo guide

Bilutleie Kosovo

Leiebil Kosovo

Kosovo ligger sørøst i Europa på Balkan, og har omlag 1,8 millioner innbyggere (2010). Landet grenser mot Serbia i nord og øst, Makedonia i sør, Albania i sørvest og Montenegro i vest. Kosovo var tidligere en del av den føderale republikken Jugoslavia, og har hatt en uklar nasjonal status – men landet erklærte seg i 2008 som en uavhengig republikk.

Hovedstaden heter Priština, og har omlag 700 000 innbyggere. Andre større byer i Kosovo er Mitrovica, Prizren og Pec. En populær turistbyer er Brezovica, som er et typisk vintersportssted.

Blant Kosovos mange kulturskatter og turistattraksjoner finnes fire bevarte, serbiske klostre i bysantinsk arkitektur – som alle står på UNESCOs verdensarvliste. Ellers er kulturen sterk preget av albansk tradisjon. Landet har to offisielle språk: Albansk og serbisk.

Kosovo har en vekslende natur, men store deler av landet er dominert av åser og fjell, hvorav den høyeste toppen ligger på rundt 2 650 moh. Landet har også et større innslag av innsjøer og mindre elver.

Landets hovedflyplass er Priština International Airport, som ligger like utenfor hovedstaden.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Destinasjoner