Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Nairobi Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Nairobi Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Nairobi Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Nairobi Lufthavn guide

Bilutleie Nairobi Lufthavn

Leiebil Nairobi Lufthavn

Jomo Kenyatta International Airport (NBO) er Nairobis hovedflyplass, og den travleste lufthavnen i Øst-Afrika. Flyplassen ligger i forstaden Embakasi – 15 km sørøst for Nairobi sentrum.

Nairobi Lufthavn ble åpnet i 1958, og har 1 terminalbygning. Flyplassen betjener omlag 5 millioner passasjerer årlig (2011).

Fra Nairobi Lufthavn går det direkteruter til et stort antall destinasjoner i inn- og utland, først og fremst til Afrika, Europa og Midt-Østen. Flyplassen er knutepunkt for Kenya Airways. Av de europeiske destinasjonene kan det nevnes at KLM har regelmessige flyvninger herfra til Amsterdam. Kenya Airways har også direktefly herfra til London.

Det finnes et godt utvalg av butikker på flyplassen, også tax-free-butikker. I tillegg finnes fasiliteter som restaurant, caféer, snackbar, kaffebar, informasjons-disk, reisebyrå, internet café, postkontorer, førstehjelpsstasjon samt lekeplass for barn. Det er ingen hoteller på selve flyplassen.

For å komme seg fra flyplassen til Nairobi sentrum, kan man benytte buss eller taxi. Dersom man ønsker å leie bil i Nairobi, har en rekke anerkjente bilutleiefirmaer sine filialer på flyplassen – deriblant Avis, Budget, Sixt og Payless Car Hire.