Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Tokyo

Finn beste pris på bilutleie i Tokyo ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Tokyo. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Tokyo guide

Bilutleie Tokyo

Leiebil Tokyo

Tokyo ligger ved Tokyobukta på sørkysten av øya Honshu – og er Japans hovedstad og økonomiske sentrum. Tokyo har hele 13 millioner innbyggere (2010). Tar man imidlertid hele den urbane regionen med, som bl.a. også innbefatter byene Kawasaki og Yokohama, stiger folketallet til bortimot 40 millioner –  noe som gjør dette til verdens største byområde.

Storbyen Tokyo har selvsagt et vell av attraksjoner å by på, så her skal bare nevnes noen av de viktigste. Blant de mest sentrale kulturinstitusjonene regnes Nasjonalmuseet i Ueno-parken, det enorme Nasjonalbiblioteket og Det historiske museet Edo Tokyo. Ellers har byen en rekke teatre – deriblant Nasjonalteatret Kokuritso-gekijo og det berømte Kabuki-teateret, som er Japans fremste scene for den over 400 år gamle teaterformen Kabuki.

Når det gjelder severdige bygninger, er Keiserpalasset fra 1912 en av de mest berømte. Populære besøksmål er også den shintoistiske helligdommen Meiji fra slutten av 1800-tallet og det svært gamle buddhistiske tempelet Asakusa Kannon. Et populært og turistvennlig byggverk av nyere dato er det 333 meter høye Tokyo Tower, der man kan få en fantastisk oversikt over store deler av metropolområdet.

En viktig attraksjon for barnefamilier er Tokyo Disneyland, som ligger i den østlige utkanten av byen – og skal man shoppe i Tokyo, bør man ta en tur til Ginza. Det er et område der eksklusive boutiques og gourmetrestaurenter så å si står i kø. Det finnes imidlertid også en rekke rimeligere shoppingområder i Tokyo.

Japans hovedstad er så stor at man nesten kan miste pusten. Da kan det være godt å stresse ned i en av de mange nasjonalparkene, som stort sett ligger i de vestlige og sørlige områdene av byen.

Nærmeste flyplass er Tokyo International Airport – Haneda, som ligger omlag 15 km sørvest for Tokyo sentrum. Den er Japans travleste flyplass – og betjener nesten 70 millioner passasjerer årlig. Flyplassen er i dag mest brukt til innenrikstrafikk. Den internasjonale trafikken er stort sett overtatt av Narita International Airport, som ligger rundt 60 km nordøst for Tokyo.