Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Montego Bay

Finn beste pris på bilutleie i Montego Bay ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Montego Bay. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Montego Bay guide

Bilutleie Montego Bay

Leiebil Montego Bay

Montego Bay er en kystby som ligger i den nordvestlige delen av Jamaica – nærmere bestemt 135 km nordvest for hovedstaden Kingston –  ved Det karibiske hav. Byen har ca.100.000 innbyggere (2010). Det sies at Columbus var innom Montego Bay da han seilte til Amerika i 1492.

Montego Bay er en av Jamaicas viktigste handels- og havnebyer, og er ellers kjent som en typisk turist-destinasjon med tax-free shopping, stor cruiseterminal og flotte sandstrender.

De fleste som reiser til Montego Bay gjør det på grunn av det gunstige, solrike klimaet og de fantastiske badestrendene, der alle liggestolene er et typisk trekk i bildet. Det er dessuten gode muligheter for dykking, snorkling eller andre typer vannsport her. Strendene i Montego Bay er de mest besøkte på Jamaica.

Av attraksjoner ellers må Rocklands Feeding Station nevnes. Her finner man noen av de mest eksotiske fuglene i verden – blant disse Jamaicas nasjonalfugl, den særegne ”doktorfuglen”. Det er også mange kolibrier her, og man kan får være med på å mate fuglene. I nærheten finnes det dessuten flere kokosnøtt- og bananplantasjer – som arrangerer guidede turer for turister.

Nærmeste flyplass er Montego Bay Airport (Sangster International Airport), som ligger 5 km øst for byen. Den er Jamaicas største flyplass.