Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Kingston Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Kingston Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Kingston Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Kingston Lufthavn guide

Bilutleie Kingston Lufthavn

Leiebil Kingston Lufthavn

Kingston Norman Manley International Airport (KIN) – oppkalt etter politikeren Norman Manley – ligger 15 kilometer sør for Kingston sentrum, nærmere bestemt på en halvøy på motsatt side av Kingston Harbour. Dette er en travel flyplass, som betjener rundt 1,7 millioner passasjerer årlig.

Det er direkteruter til en rekke internasjonale destinasjoner fra Kingston Lufthavn – først og fremst i Amerika og Europa. Mange flyselskaper opererer her, bl.a. British Airways, Air Jamaica, American Airlines, Carribean Airlines og Cayman Airways.

Flyplassen ble åpnet i 1968 – og den var i mange år kjent under navnet Palisadoes. For tiden er en storstilt utbygging av ny terminal i gang, og dette arbeidet er planlagt ferdigstilt innen 2022.

Det finnes et trettitals restauranter, caféer, kiosker, barer og butikker på flyplassen – så fasilitetene er svært gode her for reisende. Det er også trådløs internett-tilgang tilgjengelig på flyplassen samt konferanserom. Det er imidlertid ingen hoteller ved Kingston Lufthavn, men man finner et godt utvalg av overnattingsteder i alle prisklasser i og rundt sentrum.

For å komme seg fra flyplassen og inn til selve Kingston, kan man benytte buss eller taxi. Dersom man ønsker å leie bil i Kingston, kan man henvende seg til et av bilutleiebyråene som er representert i terminalbygget på flyplassen. Her har bl.a. leiebilfirmaene Avis, Budget, Hertz og Island Car Rentals sine kontorer.