Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Verona

Finn beste pris på bilutleie i Verona ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Verona. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Verona guide

Bilutleie Verona

Leiebil Verona

Verona ligger ved elven Adige i regionen Veneto i Nord-Italia, og har omlag 265.000 innbyggere (2011). Byen er geografisk plassert 25 km øst for sydspissen av Gardasjøen, og 110 km vest for Venezia.

Verona er et viktig kultursentrum, og har mange museer og kunstsamlinger samt en rekke historiske bygninger og monumenter. Omlag 3 millioner turister besøker byen årlig. I tillegg er Verona et viktig transportknutepunkt, og byen er kjent for sin artistiske møbelproduksjon og håndverksindustri. Verona er også kjent for sin årlige vinmesse.

Verona regnes dessuten for å være stedet der Shakespires «Romeo og Julie» utspiller seg.

Bybildet i Verona domineres av det store romerske amfiteatret «Arena di Verona», som er berømt for sine årlige operaforestillinger.

I det historiske sentrum av Verona – som står oppført på UNESCOs verdensarvliste – finnes en rekke turistattraksjoner – bl.a. Verona-katedralen fra 1100-tallet, kirken «San Zeno Maggiore» fra 1100-tallet med sine berømte bronsedører og portalskulptur, kirken «San Fermo Maggiore» – oppført i perioden 1100- 1300-tallet, slottet «Castelvecchio» fra 1300-tallet (som idag huser et kunstmuseum) samt broen Ponte Scaligero – som også ble oppført på 1300-tallet.

I tillegg er bygningen «Palazzo Comunale» fra 1200-tallet – med sitt 84 meter høye tårn «Torre Lamberti» – en populær severdighet.

Byens internasjonale flyplass – Verona Airport – ligger 12 km sørvest for sentrum.