Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Venezia

Finn beste pris på bilutleie i Venezia ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Venezia. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Venezia guide

Bilutleie Venezia

Leiebil Venezia

Venezia ligger nordøst i Italia ved Adriaterhavet, og er hovedstad i regionen Veneto. Byen har omlag 270.000 innbyggere (2011). Venezia ligger på 118 øyer i Laguna Veneta (Venezialagunen), og byen er svært berømt for sine kanaler, gondoler, sin arkitektur og sin historie.

Venezia har over 40 km med kanaler, og den mest kjente er «Canal Grande». Byen har mer enn 400 broer som binder byen sammen, og en stor del av både person- og varetransporten foregår på kanalene.

Venezia er en populær turistdestinasjon og omlag 15 millioner besøker byen årlig. Turisme er også byens viktigste inntektskilde.

Gamlebyen i Venezia gjennomkrysses av kanaler, og her finnes mange staselige palasser, kirker og trange gater. Dogepalasset – «Palazzo Ducale» – fra 1100-tallet er et av dem, og dette var tidligere et regjeringsbygg og rettslokale.

Markusplassen – «Piazza San Marco» er et populært møtested for turister i Venezia. Plassen er 175 meter lang og 82 meter bred, og er omgitt av kontorbygninger fra 1400- 1700-tallet. Her finnes også Markuskirken «Basilica San Marco» fra 1063 med sitt 99 meter høye klokketårn,  som står oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Ellers er Sukkenes bro fra 1597 og Rialtobroen fra slutten av 1500-tallet populære attraksjoner.

Venezia arrangerer en rekke årlige kunst-, musikk, og teatervirksomhet.

Nærmeste flyplass er Marco Polo International Airport, som ligger 20 km nord for sentrum.