Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Venezia Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Venezia Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Venezia Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Venezia Lufthavn guide

Bilutleie Venezia Lufthavn

Leiebil Venezia Lufthavn

Venezia Marco Polo Airport (VCE) ligger på fastlandet, omlag 15 km nord for Venezia sentrum, og er en av de viktigste flyplassene i Nord-Italia. Lufthavnen betjener 8 millioner reisende i året (2011), og er dermed blant de 5 travleste flyplassene i landet.

Det italienske navnet på flyplassen er «Aeroporto di Venezia Marco Polo».

41 flyselskaper – deriblant SAS, Norwegian, Swiss Air og KLM – har direkteruter fra Venezia Marco Polo Lufthavn til bortimot 50 destinasjoner i inn- og utland.

Flyplassen ble åpnet i 1960, og har 1 terminalbygning. Det finnes en rekke fasiliteter for reisende her – deriblant godt utvalg av butikker, kaffebarer/restauranter/caféer samt informasjons-disk, bank, minibanker, postkontor, bønnerom, førstehjelpsstasjon, sauna/massasjesalong og postkontor. Det er også trådløs internett-tilgang på flyplassen, og terminalbygningen er godt tilrettelagt for funksjonshemmede.

Transport fra flyplassen og inn til Venezia sentrum består først og fremst av buss eller taxi. I tillegg kan man reise sjøveien med båtbuss like ved terminalbygningen, og billetter kan kjøpes i ankomsthallen. Båtene «Alilaguna» kjører hvert 15. min. til sentrum.

Dersom man ønsker å leie bil i Venezia, har hele 10 bilutleiefirmaer sine filialer i ankomsthallen på flyplassen. Her finnes også de anerkjente og internasjonale aktørene som Avis, Hertz, Europcar og Thrifty.