Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Sardinia

Finn beste pris på bilutleie i Sardinia ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Sardinia. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Sardinia guide

Bilutleie Sardinia

Leiebil Sardinia

Sardina er en italiensk øy som ligger i Middelhavet, og har omlag 1,6 millioner innbyggere (2010). Øya ligger sør for Korsika, vest for det italienske fastlandet og nord for Tunisia. Sardinia er den nest største øya i Middelhavet etter Sicilia.

Øya er kjent for sitt varme Middelhavsklima, sine vakre badestrender og gode dykkermuligheter – med både fargerike fisk og gamle romerske skipsvrak. Sardinia har stor turisme, og den vakre naturen med tropisk vegetasjon, det rene turkisblåe havet og de mange hvite badestrender er nok det største trekkplasteret.

Landskapet på øya består av sletter, åser og fjell – og høyeste topp «Punta la Marmora» måler 1834 m.o.h.

Hovedstaden på Sardinia heter Cagliari, og ligger på øyas sørøstkyst. Byen har 165.000 innbyggere (2010), og fra havnen er det fergeforbindelse til bl.a. Tunisia og Sicilia. Populære turistattraksjoner i Cagliari er bl.a. festningen, det nasjonale arkeologiske museet, et romersk amfiteater samt en vakker botanisk hage.

Andre større byer på øya er Sassari, Quartu Sant’ Elena, Olbia og Alghero. Kjente turiststeder på Sardinia er bl.a. Costa Esmeralda på nordkysten, Alghero på nordvestkysten samt Bosa på vestkysten.

Det finnes 3 internasjonale flyplasser på Sardinia, og den største er Cagliari-Elmas Airport, som ligger 6 km vest for hovedstaden.

De andre to er Olbia Airport og Alghero-Fertila Airport.