Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Roma

Finn beste pris på bilutleie i Roma ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Roma. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Roma guide

Bilutleie Roma

Leiebil Roma

Roma er hovedstaden i Italia, og ligger sentralt i landet – i regionen Lazio. Roma har omlag 2,7 millioner innbyggere (2011), og er landets administrative, kulturelle og religiøse sentrum. I Roma ligger også Vatikanstaten, som styres av paven, og er det åndelige og adminstrative sentrum for den romersk-katolske kirken.

Roma ligger på begge sider av elven Tevere (Tiber) – omlag 25 km fra Middelhavskysten. Byen er et viktig nasjonalt og internasjonalt samferdselsknutepunkt.

Byen har stor turisme, og er kjent for sine mange arkeologiske og kunsthistoriske skatter. I tillegg har Roma mange museer og kunstgallerier – bl.a. Nasjonalmuseet for moderne kunst. Byen har videre 400 kirker, operahus samt et rikt teater- og kulturliv.

Noen verdensberømte attraksjoner i Roma er bl.a. Vatikanet med Peterskirken, Petersplassen og Vatikan-museene, det imponerende amfiteatret “Colosseum” fra år 80 e. Kr., den kjente fontenen “Fontana di Trevi” fra 1766, det arkeologiske området “Forum Romanum” – med ruiner fra romertiden, bygningen “Pantheon” fra år 125 e. Kr. samt “Palazzo Venezia” – et palass fra 1400-tallet som idag er et museum med utstillinger av kunst/kunsthåndverk fra middelalderen og renessansen.

Byens hovedflyplass “Leonardo da Vinci International Airport – Fiumicio” ligger 40 km sørvest for sentrum.

Flyplassen “Roma Ciampino Airport” ligger 14 km sørøst for sentrum, og har stort sett charter- og innenrikstrafikk.