Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Pisa

Finn beste pris på bilutleie i Pisa ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Pisa. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Pisa guide

Bilutleie Pisa

Leiebil Pisa

Pisa ligger i Toscana-regionen i Nord-Italia, og har omlag 90.000 innbyggere (2010). Byen ligger nærmere bestemt ved elven Arno – 10 km fra utløpet til Det liguriske hav.

Pisa er et viktig trafikknutepunkt for Nord-Italia, og er dessuten en viktig handels- og sjøfartsby. Mange turister besøker Pisa, og byens universitet (grunnlagt i 1343) har omlag 60.000 studenter.

Pisa er verdensberømt for sitt skjeve tårn – “Torre pendente di Pisa” – som ble bygget i perioden 1175 – 1350. Tårnet er 55 meter høyt på den ene siden og 56 meter høyt på den andre. Det er anledning for publikum å komme opp i tårnet.

Det skjeve tårn i Pisa står på “Piazza del Duomo” (domkirkeplassen) eller “Piazza del Miracoli” – byens viktigste kulturelle, religiøse og turistmessige sentrum. Stedet står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Her kan man også se Pisakatedralen “Duomo di Pisa” fra 1100-tallet, det runde Dåpskapellet i hvit marmor fra 1150-tallet samt Kirkegården – som ble anlagt i 1278.

Byen har også flere interessante museer – deriblant “Museo del Opera del Duomo” – et katedralmuseum med utstillinger av skulpturer og malerier.

Kunstinteresserte bør også ta turen til “Museo di San Matteo” – et kunst- og historiemuseum som ligger i klosteret “San Matteo”.

Byens flyplass – Pisa International Airport – “Galileo Galilei” – ligger 3 km sør for sentrum.