Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Pescara

Finn beste pris på bilutleie i Pescara ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Pescara. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Pescara guide

Bilutleie Pescara

Leiebil Pescara

Havnebyen Pescara ligger på østkysten i Midt-Italia – der elven Aterno-Pescara renner ut i Adriaterhavet. Byen tilhører regionen Abruzzo, og ligger ca. 200 km nordøst for Roma.

Pescara har omlag 123.000 innbyggere (2011). Landskapet i og omkring byen er relativt flatt, og på begge sider av sentrum ved kysten finnes flotte badestrender. Dette gjør Pescara til en populær badeby sommerstid. Det er dessuten fergeforbindelse fra havnen i Pescara til en rekke andre byer rundt Adriaterhavet.

Gamlebyen i Pescara har en rekke severdigheter, bl.a. St. Cetteus-katedralen fra 1938 – der man   kan se maleriet «Frans av Assisi» fra 1600-tallet.

Andre populære attraksjoner i Pescara er bl.a. det regionale museet «Museo delle Genti d’Abruzzo» – med utstillinger som forteller historien om Abruzzo-regionen, «Gabriele D’Annunzio»-museet – et museum som er viet dikteren D’Annunzios liv og virke samt det moderne kunstmuseet «Victory Column».

Byen har også et sjømuseum, som er verdt et besøk.  Det er ellers gode shoppingmuligheter i sentrum av Pescara, og i byens viktigste handlegate «Corso Umberto», ligger en rekke motebutikker.

Byens flyplass – Abruzzo International Airport – ligger 5,5 km sørvest for sentrum.