Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Perugia

Finn beste pris på bilutleie i Perugia ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Perugia. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Perugia guide

Bilutleie Perugia

Leiebil Perugia

Perugia ligger i Midt-Italia, og er hovedstad i Umbria-regionen. Byen ligger 140 km nord for Roma, på en åsrygg 450 m.o.h. mellom Tiberdalen og Lago Trasimeno –  og den har omlag 170.000 innbyggere (2011). I nærheten renner elven Tiber.

Byen er et kulturelt og økonomisk sentrum for regionen, og er rik på historie, kunst og monumenter. Perugia har dessuten to universiteter, der det eldste ble grunnlagt på 1300-tallet.

En av de mest besøkte turistattraksjonene i Perugia er den godt bevarte gamlebyen, der man også finner flere gamle vakre kirker – bl.a. domkirken San Lorenzo fra 1400-tallet i gotisk stil, Sant’ Angelo-kirken fra 400-tallet samt San Pietro-kirken fra 900-tallet.

Også San Dominico-klosteret er verdt et besøk, der man i tillegg kan besøke et etruskisk museum.

I byens rådhus «Palazzo du Priori» fra middelalderen finnes en berømt malerisamling med verk fra regionen, og monumentet i sentrum «Fontana Maggiore» fra 1278 er en av Italias mest berømte fontener fra denne tidsepoken. Fontenen er utsmykket med relieffer og statuer, og anses som en av verdens vakreste.

Byens flyplass – Perugia San Egidio Airport – ligger 10 km øst for sentrum.