Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Perugia Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Perugia Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Perugia Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Perugia Lufthavn guide

Bilutleie Perugia Lufthavn

Leiebil Perugia Lufthavn

Perugia San Francesco d’Assisi – Umbria International Airport (PEG) ligger 10 km øst for sentrum av byen Perugia i Midt-Italia. Dette er den eneste kommersielle flyplassen i regionen Umbria.
Flyplassen het tidligere Perugia Sant’ Egidio Lufthavn, men har nå byttet navn. På italiensk heter flyplassen «Aeroporto di Perugia – San Francesco d’Assisi».

Perugia Lufthavn betjente 113.000 passasjerer i 2010, men har en kapasitet på opptil 500.000 passasjerer – etter at flyplassen ble oppgradert og modernisert i 2011.

Flyplassen er liten og effektiv, og blir først og fremst benyttet av lavprisselskaper som Ryanair, Bellair, Skybridge Airops m.fl. Det er også en del chartertrafikk her om sommeren. Noen populære destinasjoner fra Perugia Lufthavn er Milano, London, Tirana og Brussel.

Fasiliteter for reisende på flyplassen er relativt begrenset, men det finnes en butikk, en aviskiosk og en bar i terminalbygningen. Lufthavnen er tilrettelagt for funksjonshemmede.

For å komme seg inn til Perugia sentrum, kan man benytte buss eller taxi. Bussturen tar omlag 20 min. – avhengig av trafikken. Dersom man ønsker å leie bil i Perugia, har bilutleiefirmaene Avis, Hertz og Europcar sine kontorer i terminalbygningen på flyplassen.