Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Olbia Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Olbia Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Olbia Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Olbia Lufthavn guide

Bilutleie Olbia Lufthavn

Leiebil Olbia Lufthavn

Olbia Airport (OLB) er en internasjonal flyplass som ligger nordøst på den italienske øya Sardinia – omlag 3 km sørøst for sentrum av havnebyen Olbia.
Lufthavnen heter på italiensk «Aeroporto Olbia Costa Smeralda», og er en av de tre internasjonale flyplassene som finnes på øya. Kystregionen Costa Smeralda er en populær turistdestinasjon, og det er stor chartertrafikk på Olbia Lufthavn i sommersesongen.

Flyplassen betjener 1, 6 millioner passasjerer i året (2010), og det går både faste og sesongmessige direktefly herfra til inn- og utland.  En rekke flyselskaper trafikkerer her – deriblant Air Berlin, EasyJet, Lufthansa og Norwegian. Noen populære destinasjoner er bl.a.  Berlin, Wien, London, Paris, Praha, Oslo, København og Stockholm.

Flyplassen har en terminalbygning, som ble totalrenovert og oppgradert i 2004. Det finnes en rekke fasiliteter her for reisende – bl.a. butikker, barer, restauranter, informasjons-disk, konferanse-senter, medisinsk senter, banker, minibanker, apotek samt mulighet for internett-tilgang.

Olbia Lufthavn er godt tilrettelagt for funksjonshemmede. Det er ingen hoteller på selve flyplassen –  nærmeste hotelsl «Borgo di Campagna» ligger 6 km fra terminalbygningen.

Dersom man ønsker å leie bil på Sardinia, har en rekke anerkjente bilutleiefirmaer sine kontorer på Olbia Lufthavn. – deriblant Easycar, Europcar og Hertz.

Man kan ellers benytte taxi eller buss for å komme seg inn til Olbia sentrum fra flyplassen.