Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Napoli

Finn beste pris på bilutleie i Napoli ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Napoli. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Napoli guide

Bilutleie Napoli

Leiebil Napoli

Havnebyen Napoli ligger på sørvestkysten av Italia ved Det tyrrhenske hav, og er hovedstad i regionen Campania. Byen ligger nærmere bestemt i Napoli-bukten – ikke langt fra vulkanen Vesuv – (som måler 1270 m.o.h).

Napoli er den mest folkerike byen i Sør-Italia, og har 1 millioner innbyggere. Regner man med storbyområdet med forsteder, stiger folketallet til bortimot 4,4 millioner.

Fra havnen i Napoli er det fergeforbindelse til bl.a. Sicilia, Sardinia og Tunisia.

Napoli er rik på historie, og er et økonomisk og kulturelt sentrum for regionen. Byen er kjent for sine slott, palasser og kunstmuseer. Det historiske sentrum i Napoli står oppført på UNESCOs verdensarvliste.

Byen har en rekke populære turistattraksjoner – deriblant borgen «Castell dell’Ovo» fra 1128 – som ligger på øya Megara, borgen «Castel Nuovo» med sine 5 tårn fra 1282 samt «Teatro San Carlo» fra 1737 – det eldste operahus i verden som fremdeles er i drift.

Andre attraksjoner i Napoli er bl.a. Det kongelige slottet fra 1603, Napoli-katedralen fra 1299 samt Nasjonalmuseet «Museo di Capodimonte» – som er et av de viktigste kunstgalleriene i Italia – der man kan se verker av Bellini, Rafael, Goya og Caravaggio m.fl.

I Napoli har man gode shoppingmuligheter, og i byens viktigste handlegate «Via Toleda» finnes en rekke designerbutikker.

Ellers har byen flere parker og rekreasjonsområder – bl.a. «Villa Comunale» som ligger ved sjøen. Her finnes park med statuer og fontener, en dyrepark og et akvarium.

Byens flyplass – Napoli Airport – ligger 7 km nord for sentrum.