Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Milano

Finn beste pris på bilutleie i Milano ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Milano. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Milano guide

Bilutleie Milano

Leiebil Milano

Milano ligger i Nord-Italia, og er hovedstad i regionen Lombardia. Selve byen har omlag 1,3 millioner innbygger (2011), mens storbyområdet inkl. forsteder har et folketall på 7,5 millioner.

Milano er Italias nest største by (etter Roma), og landets viktigste industri-, finans-, og handelssentrum. Byen er også et viktig samferdselsknutepunkt.

Milano ligger mellom elvene Ticino og Adda på en fruktbar slette, ca. 120 m.o.h.

Milano er en av verdens ledende motebyer, og er et shoppingparadis for handlelystne. I tillegg er byen et betydelig kulturelt sentrum, og er kjent for sine tallrike kirker, museer, kunstgallerier, konserthus og teatre.

En av de mest populære turistattraksjonene i Milano er Gamlebyen med domkirken “Duomo” i hvit marmor fra 1522. Domkirken er den 3. største i Europa, og er bygget i gotisk stil.

Også det kjente Operahuset “Teatro alla Scala” fra 1778 anbefales et besøk. Operahuset er et av verdens største, og har 3600 sitteplasser.

Andre attraksjoner er bl.a. parken Sempione med Sforzas palass fra 1400-tallet, et Leonardo da Vinci-museum samt kunstmuseet “Pinacoteca di Brera”

Byen har to internasjonale flyplasser –  Milano Malpensa Airport, som ligger 45 km nordvest for sentrum (og er den største) samt Milano Linate Airport, som ligger 10 km øst for sentrum.