Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil La Spezia

Finn beste pris på bilutleie i La Spezia ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i La Spezia. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

La Spezia guide

Bilutleie La Spezia

Leiebil La Spezia

La Spezia er en havneby som ligger i Nord-Italia, nærmere bestemt i kystregionen Liguria ved Det tyrrhenske hav. Byen er hovedstad i provinsen La Spezia, og har omlag 95.000 innbyggere (2010).

La Spezia er en viktig militær og kommersiell havneby, og herfra er det fergeforbindelse til bl.a. øyene Sardinia og Korsika.

De flotte badestrendene i byen lokker mange turister hit om sommeren.

Byen ble sterkt skadet under 2. verdenskrig, og arkitekturen i sentrum består stort sett av moderne bygninger. Likevel har La Spezia noen historiske severdigheter – bl.a. borgen «Castello San Georgio» fra 1300-tallet. Borgen ligger på en høyde, og herfra har man fantastisk utsikt over havet og byen.

Også den katolske kirken «Santa Maria Assunta» fra 1500-tallet er verdt et besøk samt den nyere Christo Rei-katedralen fra 1976.

Byen har ellers arkeologisk museum, maritimt museum, selmuseum og et par kunstmuseer.

La Spezia er dessuten kjent for sin årlige jazzfestival, som er en populær begivenhet for både lokalbefolkningen og turister.

Nærmeste internasjonale flyplass er Pisa Airport, som ligger 83 km sørøst for La Spezia. Også Genova Airport (110 km) og Parma Airport (115 km) kan være alternativer.