Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Garda

Finn beste pris på bilutleie i Garda ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Garda. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Garda guide

Bilutleie Garda

Leiebil Garda

Den lille turistbyen Garda ligger i regionen Veneto i Nord-Italia, og har 4000 innbyggere (2011). Byen ligger på den østlige bredden av Gardasjøen – som er Italias største innsjø. Garda ligger i provinsen Verona.

Garda og Gardasjøen er er populære turistmål – spesielt i høysesongen (juli og august). Det milde klimaet, det vakre landskapet, de gode mulighetene for bading og vannsportsaktiviteter har i århundrer gjort området til et ferieparadis.

I Garda kan turister besøke festningen fra middelalderen, som ligger på toppen av klippen «Rocca», og i byens pittoreske sentrum finnes butikker, barer, restauranter, romantiske torg og vakre venetianske villaer. Et yndet sted for turister i Garda er dessuten strandpromenaden med de mange hyggelige uterestaurantene.

Byen egner seg godt for dem som ønsker å slappe av i rolige omgivelser, eller vil ta hyggelige dagsturer i området. Rundt Gardasjøen ligger små landsbyer på rekke og rad, og det finnes mange slott, borger og ruiner i dette området.

Reiser man til Garda med barn, bør man også unne seg en tur i den populære fornøyelsesparken «Gardaland», som ligger 15 km sør for byen.

Nærmeste flyplass er Verona Airport – «Valerio Catullo», som ligger 35 km sørøst for Garda.