Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Firenze

Finn beste pris på bilutleie i Firenze ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Firenze. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Firenze guide

Bilutleie Firenze

Leiebil Firenze

Firenze ligger i Nord-Italia, og er hovedstad i både regionen og provinsen Toscana. Byen har omlag 400.000 innbyggere (2009), og ligger på begge sider av elva Arno, ved foten av fjellkjeden Appenninene.

Firenze er en av verdens fremste kulturbyer og turiststeder, og er dessuten et viktig handels- og finanssenter for regionen. Byen – som står oppført på UNESCOs verdensarvliste –  er berømt for sine storslåtte kunstsamlinger, sine historiske minnesmerker og sin vakre arkitektur fra senmiddelalderen.

En rekke broer over elva Arno binder bydelene sammen, og den mest kjente er «Ponte Vecchio» fra 1345 – der man finner de mange gullsmedbodene.

En av de største severdighetene i Firenze er den berømte domkirken «Santa Maria del Fiore» fra slutten av 1200-tallet. Domkirkens kuppel (som er ca. 100 meter høy) er fra 1461. Utenfor domkirken står en kopi av Michelangelos statue «David», som også er verdt å få med seg.

Andre populære turistattraksjoner i byen er bl.a. Kampanilen (klokketårnet) i marmor fra 1358, det vakre åttekantede Baptisterium (dåpskirken) fra 1180 med sine 3 berømte bronsedører, festningen Forte di Belvedere, bymuren fra slutten av 1200-tallet samt Uffizi-galleriet – som er et av verdens mest berømte kunstmuseer. Her kan besøkende se utstilling av verk laget av bl.a. Giotto, Rafael, Leonardo da Vinci og Michelangelo.

Området omkring Firenze er dessuten kjent for sin vakre natur, og mange turister finner veien opp til åsene, der man har flott utsikt over byen.

Byens internasjonale flyplass – Aeroporto di Firenze – «Peretola» – ligger 10 km nordvest for sentrum.