Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Cagliari Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Cagliari Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Cagliari Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Cagliari Lufthavn guide

Bilutleie Cagliari Lufthavn

Leiebil Cagliari Lufthavn

Cagliari Airport – Elmas (CAG) er en internasjonal flyplass som ligger på den italienske øya Sardinia, omlag 7 km nordvest for sentrum av byen Cagliari. På italiensk heter flyplassen «L’Aeroporto di Cagliari – Elmas».

Cagliari Lufthavn betjener 3,7 millioner passasjerer i året (2011), og har direkteruter til over 30 destinasjoner i inn- og utland. Flyselskaper som Ryanair, SAS, British Airways, EasyJet og Air Berlin har flyruter fra Cagliari Lufthavn til bl.a. Oslo, London, Madrid og Roma.

Flyplassen åpnet i 1937, og har 1 terminalbygning. Det finnes en rekke fasiliteter for reisende i terminalbygget – bl.a. bar/café/restaurant, bank, postkontor, VIP Lounge, kapell, butikker, aviskiosk/bokhandel og apotek. Det er også internett-tilgang i bygningen.
Det er ingen hoteller på selve flyplassen, men det finnes flere i nærområdet.

For å komme seg fra Cagliari Lufthavn og inn til sentrum, kan man benytte taxi eller buss. Dersom man heller ønsker å leie bil, har flere kjente bilutleiefirmaer sine filialer på flyplassen – bl.a. Avis Budget og Hertz.