Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Brescia Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Brescia Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Brescia Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Brescia Lufthavn guide

Bilutleie Brescia Lufthavn

Leiebil Brescia Lufthavn

Brescia Airport – Montichiari (VBS) er en liten internasjonal flyplass som ligger i Nord-Italia ved Gardasjøen. Flyplassen heter på italiensk «Aeroporti di Brescia – Montichiari», og ligger 18 km sørøst for sentrum av byen Brescia.

Flyplassen ble åpnet i 1919, og har 1 terminalbygning. Brescia Lufthavn betjener omlag 34.000 passasjerer årlig (2011), og det er først og fremst lavprisselskaper (eks. Ryanair og Alitalia) som har chartertrafikk herfra.

Brescia Lufthavn har relativt få fasiliteter for reisende. Man finner likevel gavebutikk, aviskiosk, bar, tax-free-butikk, VIP Lounge, informasjons-skranke og bank i terminalbygget.

For å komme seg fra flyplassen og inn til Brescia sentrum, kan man benytte transportmidler som taxi eller buss. Ønsker du å leiebil i Brescia, har de internasjonale utleiefirmaene Avis, Hertz, Europcar og Sixt sine kontorer på flyplassen.