Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Bologna Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Bologna Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Bologna Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Bologna Lufthavn guide

Bilutleie Bologna Lufthavn

Leiebil Bologna Lufthavn

Bologna Airport (BLQ) – som offisielt heter «Aeroporto Guglielmo Marconi» – ligger om lag 6 km nordvest for Bologna sentrum. Flyplassen betjener rundt 6 millioner passasjerer årlig.

Bologna Lufthavn har faste ruter til en rekke ulike destinasjoner i Europa – og har i tillegg en betydelig chartertrafikk. Flyplassen har to terminalbygninger, og det er gangavstand mellom disse.

Det er ingen togforbindelse fra flyplassen til Bologna sentrum, men busstilbudet er svært godt utbygget. Alternativt kan man benytte taxi. Jernbanestasjonen i Bologna er for øvrig et viktig knutepunkt med god ruteforbindelse til en rekke andre byer i Italia.

Ønsker man å leie bil på Bologna Lufthavn, er tilbudet bra. Biler i alle størrelser tilbys av internasjonale bilutleiebyråer som Avis, Hertz, Europcar, Sixt, Intercar, Thrifty og Autovia.

Det er ingen hoteller på selve flyplassen, men Hotel Sheraton ligger like i nærheten, og det  går shuttle-buss fra flyplassterminalen til hotellet.

På Bologna Lufthavn har de reisende flere restauranter, barer og butikker å velge mellom. Noen av butikkene har spesialisert seg på lokale produkter fra regionen. Andre fasiliteter på flyplassen er Business Lounge, medisinsk senter, informasjons-disk, postkontor, valutavekslings-skranke, banker og minibanker.