Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Bergamo

Finn beste pris på bilutleie i Bergamo ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Bergamo. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Bergamo guide

Bilutleie Bergamo

Leiebil Bergamo

Bergamo er hovedstad i provinsen Bergamo, som ligger i det italienske landskapet Lombardia – 40 km nordøst for Milano. Det er kort avstand til Alpene, og de vakre dalførene Valle Brembana og Valle Seriana ligger i Bergamos nærområde. Det bor om lag 115.000 innbyggere i Bergamo (2010), som har en del industri (særlig innen tekstil, næringsmidler og elektronikk). Byen har dessuten eget universitet, som åpnet i 1968.

Bergamo ble, som så mange andre italienske byer, grunnlagt i antikken av romerne – og den bar da navnet Bergomum. I den senere historien var byen underlagt forskjellig styre. Bl.a. tilhørte den Venezia fra 1428-1797 – og senere Østerrike, til den ble italiensk i 1859.

Den gamle bydelen, Città alta, er i seg selv en viktig turistattraksjon – og her ligger også flere av byens arkitektoniske perler – bl.a. torget Piazza Vecchia. Ved torget finner vi Palazzo della Ragione fra 1190-årene – som er Italias eldste rådhus – og Palazzo della Biblioteca fra begynnelsen av 1600-tallet. Andre viktige bygninger er Palazzo Broletto og kirken Santa Maria Maggiore, begge fra høymiddelalderen.

Den nye bydelen, Città bassa, er preget av et hektisk forretningsliv – og her ligger det også flere shoppingsentre. Gatene er ellers dominert av et variert utvalg av forretninger og finansinstitusjoner.

Nærmeste flyplass er Bergamo lufthavn, som ligger 45 km nordøst for byen.