Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Bergamo Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Bergamo Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Bergamo Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Bergamo Lufthavn guide

Bilutleie Bergamo Lufthavn

Leiebil Bergamo Lufthavn

Bergamo Airport (BGY) – som bærer det offisielle navnet «Aeroporto Internationale Orio al Serio» – ligger 5 km sør for Bergamo og rundt 45 kilometer nordøst for Milano. Den fungerer som hovedflyplass for Bergamo-området, og som en av tre internasjonale flyplasser som betjener Milano. (De to øvrige er Milano-Malpensa og Milano-Linate). Det er særlig lavprisselskapene som benytter Bergamo lufthavn. I alt rundt 4,5 millioner passasjerer er innom denne flyplassen årlig.

Til og fra Bergamo Lufthavn tilbys det rimelige reiser til en rekke destinasjoner over hele Europa. Den største aktøren er det irske flyselskapet Ryanair.

Den mest effektive måten å komme seg fra Bergamo Lufthavn til Bergamo sentrum på, er å benytte shuttel-buss. Turen tar ca.15 minutter. Taxi er selvsagt også et alternativ. Skal man til Milano, går det tog videre fra jernbanestasjonen i Bergamo sentrum.

Dersom man ønsker å leie bil i Bergamo, har flere internasjonale bilutleiebyråer sine filialer i ankomsthallen på flyplassen. Her finner man bl.a. de anerkjente aktørene som Auto Europa, Avis, Europcar, Hertz, Maggíori og Sixt.

Det er ingen hoteller på selve flyplassen, men i nærområdet ligger både «Starhotel Cristallo Palace» og «Hotel Piemontese».

Bergamo Lufthavn har en rekke fasiliteter for reisende – bl.a.  flere restauranter, barer og butikker. Noen av butikkene har spesialisert seg på italiensk mote og diverse luksusartikler, mens andre har satset på typiske produkter fra Lombardia-området. I tillegg finnes legesenter, apotek, VIP Lounge og minibanker på flyplassen.