Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Bari

Finn beste pris på bilutleie i Bari ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Bari. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Bari guide

Bilutleie Bari Leiebil Bari

Bari er hovedstad i regionen Puglia og den største av de italienske byene som ligger ved Adriaterhavs-kysten. Den har et innbyggertall på rundt 325.000 (2010) – og spiller som havne- og industriby en viktig rolle for økonomien i Sør-Italia. Havnen ble sterkt ødelagt under 2. verdenskrig, men ble raskt bygget opp igjen. I dag er den moderne og funksjonell, og herfra går det bilferje til bl.a. Dubrovnik.

Bari ble grunnlagt av romerne, som kalte en Barium – og en periode i tidlig middelalder var byen hovedstad i den romerske provinsen Italia (som altså senere ga navn til hele landet).

Byen fikk eget universitet i 1924, og det finnes også flere andre høyskoler i og rundt sentrum. Bari har dessuten eget erkebispesete.

Et populært turistmål er den gamle bydelen Città Vecchia med sine smale, labyrintiske gater og godt bevarte middelalder-bebyggelse.Her finner vi bl.a. den romanske katedralen San Sabio fra 1100-tallet, basilikaen San Nicola fra 1000-tallet og en interessant normannisk borg. Ellers er et besøk i byens arkeologiske museum absolutt å anbefale.

Den moderne bydelen, Città Nuova, er preget av rette, regelmessige gater med flere typiske forretningsstrøk – og en del industriområder.

Nærmeste flyplass er Bari lufthavn, som ligger 11 km nordvest for byen.