Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Baia

Finn beste pris på bilutleie i Baia ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Baia. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Baia guide

Bilutleie Baia Leiebil Baia

Baia (Baiae) er en liten, idyllisk by i det sør-italienske landskapet Campania. Den ligger ved kysten ca. 15 km nord for Napoli og har bare 2.500 innbyggere (2010). Den har siden antikken vært berømt for sine svovelkilder, og var romernes mest populære badested. Denne populariteten holdt seg til langt ut i middelalderen.

Baia blir også ofte betraktet som en bydel i den større byen Bacoli (27.000 innbyggere), som har sitt sentrum 3,5 km sør for Baia.

Fortet Castello Aragonese ble påbegynt i 1490 på ruinene av en gammel romersk villa – og er en stor attraksjon i Baia. Herfra er det flott utsikt utover havet. Siden 1993 har det arkeologiske museet Campi Flegrei holdt til i Castello Aragonese, og der kan man bl.a. oppleve gipsversjoner av en rekke antikke, romerske statuer.

En annen attraksjon er Lago del Fusaro – en liten saltvannsinnsjø 1 km vest for Baia, kjent for sitt unike økosystem. En smal landstripe skiller innsjøen fra havet utenfor. Innsjøen er kjent for store forekomster av østers og muslinger, og ved bredden er det en flott park, samt en rekke restauranter og paviljonger.

Nærmeste flyplass er Napoli International Airport, som ligger ca. 27 km nordøst for Baia