Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Arezzo

Finn beste pris på bilutleie i Arezzo ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Arezzo. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Arezzo guide

Bilutleie Arezzo

Leiebil Arezzo

Arezzo ligger i det italienske landskapet Toscana, nærmere bestemt i Arnodalen – ca. 60 km sørøst for Firenze. Byen har ca. 100.000 innbyggere (2010) – og næringslivet er preget av en del industrivirksomhet, særlig innenfor keramikk- og smykkeproduksjon.

Arrezzo ble grunnlagt av romerne, og hadde opprinnelig navnet Arretium. Byen opplevde en blomstringsperiode i middelalderen, og fremdeles finnes det rester av spennende middelalder-arkitektur i byen.

Blant de viktigste severdighetene er den gamle bymuren og den gotiske domkirken fra 1277.  Kirken huser bl.a. gravmælet til den berømte pave Gregor 10. En annen severdig kirke er Santa Maria della Pieve. Den ble oppført tidlig på 1100-tallet og er byens eldste. Den regnes som et av de vakreste romanske byggverkene i hele Toscana, og er følgelig et svært populært besøksmål.

Flere berømte middelalderkunstnere er født i Arrezo – bl.a. sonettedikteren Petrarca og maleren Giorgio Vasari. Barndomshjemmet til sistnevnte, Casa di Vasari, er bevart – og er i dag byens mest kjente museum.

Nærmeste flyplass er Siena-Ampugnano lufthavn, ca. 90 km vest for Arezzo.