Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Ancona Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Ancona Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Ancona Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Ancona Lufthavn guide

Bilutleie Ancona Lufthavn

Leiebil Ancona Lufthavn

Ancona Lufthavn (AOI) er de minste flyplassene med internasjonal trafikk i Italia. Ancona Folconara Lufthavn, som er det fullstendige navnet,  er oppkalt etter den berømte maleren Raffaello Sanzio (Raphael). Flyplassen ligger ved Adriaterhavskysten – snaut 20 km fra byen Ancona. Antall passasjerer som blir betjent her årlig ligger på rundt 50.000.

Det er faste ruter mellom Ancona Lufthavn og flere destinasjoner i Europa, i tillegg til at flyplassen er mye brukt til chartertrafikk.

For å komme fra Ancona Lufthavn til Ancona sentrum, kan man enten benytte tog eller buss – i tillegg til taxi, selvsagt. Ønsker man å leie bil, er de internasjonale bilutleiebyråene som  Auto Europa, Avis, Europcar, Hertz og Sixt representert her.

Det er flere butikker på Ancona Lufthavn, bl.a. et par med lokale spesialiteter. Ellers er det både restaurant, et par snackbarer og barer i terminalbygget.

Det er ingen hoteller på selve flyplassen. Det nærmeste er Hotel Frederico, som ligger et par kilometer unna.