Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Alghero

Finn beste pris på bilutleie i Alghero ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Alghero. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Alghero guide

Bilutleie Alghero

Leiebil Alghero

Alghero ligger ved nordvestkysten av den italienske øya Sardinia. Byen har et innbyggertall på litt over 40.000 (2010). Alghero er i utgangspunktet en tradisjonell fisker- og havneby – men den har også en betydelig turisme. En periode i middelalderen var byen katalansk koloni, og katalansk språk og kultur har fremdeles innflytelse her.

Noe av det særegne for Alghero, som ble grunnlagt i 1102,  er den tradisjonsrike, maritime matkulturen. Her serveres det sjømat som muslinger, kreps, hummer og kjempereker så å si overalt.

Ellers har byen mange historiske attraksjoner å by på, bl.a. den vakre Alghero-katedralen fra 1500-tallet og restene av de gamle befestningene rundt byen, deriblant byporten Torre del Portal. Den mest spektakulære attraksjonen ligger litt utenfor sentrum: Grotta di Nettuno (Neptuns grotte) – en imponerende stalakittgrotte. Inngangen ligger bare en meter over havflaten, og man kan komme dit via en innhogd steintrapp i klippen ovenfor. Det tilbys jevnlig guidede omvisninger her.

Alghero er også en badeby, og strendene er innbydende. Mellom strandområdet og den gamle bydelen, som er en attraksjon i seg selv, ligger det populære hotell- og utelivsområdet Lido.

Alghero er også et godt utgangspunkt for utforskning av andre deler av Sardinia.

Nærmeste flyplass er Alghero Airport Fertilia, som ligger 10 km nord for byen.