Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Haifa

Finn beste pris på bilutleie i Haifa ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Haifa. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Haifa guide

Bilutleie Haifa

Leiebil Haifa

Haifa er en av Israels viktigste havnebyer, og ligger nord i landet ved Middelhavet. Byen har omlag 270.000 innbyggere (2010), mens storbyområdet har et folktall på bortimot 1 million.

Haifas innbyggere representerer hele 5 religioner – jøder, muslimer, kristne, drusere, og bahai. Det er likevel en utbredt toleranse mellom de ulike religiøse samfunnene her.

Haifa er regionens kulturelle, kommersielle og industrielle sentrum, og har dessuten to universiteter, flotte parker, flere museer, kjøpesentre, badestrender samt et variert uteliv.

Byen ligger på sørsiden av Haifabukten – ved foten av Karmelfjellet (som er 546 meter høyt). Fjellet har frodig vegetasjon, og har blitt erklært som nasjonalpark. På Karmelfjellet ligger dessuten Bábs helligdom – som står oppført på UNESCOs verdensarvliste. Her finnes også det fransk-katolske klosteret “Stella Maris” fra 1200-tallet.

Haifa har ellers flere viktige museer – bl.a. et immigrasjons- og sjøfartsmuseum, et vitenskapsmuseum, et kunstmuseum samt “Tikotin Museum of Japanese Art” – som er et flott museum med utstillinger av japansk kunst.

Byen har i tillegg en zoologisk og en botanisk hage samt flotte kilometerlange sandstrender litt sørvest for sentrum.

Nærmeste internasjonale flyplass er Ben Gurion International Airport, som ligger 110 km sør for Haifa (ved byen Tel Aviv).