Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Bilutleie Israel

Finn beste pris på bilutleie i Israel ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Israel. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Israel guide

Bilutleie Israel

Leiebil Israel

Israel, med sitt relativt beskjedne areal på drøyt 20 000 km2, er et land i Midt-Østen med kystlinje mot Middelhavet. I nord grenser landet mot Libanon, i øst mot Syria og Jordan – og i sørvest mot Egypt. Dessuten ligger de palestinske selvstyreområdene Vestbredden og Gaza, som delvis er okkupert av Israel i landets umiddelbare nærhet. Innbyggertallet i Israel ligger på rundt 7,3 millioner (2010) – hvorav de fleste er jøder.

Jerusalem (725 000 innbyggere) er Israels formelle hovedstad, men statusen er omstridt. I praksis er det kystbyen Tel Aviv som fungerer som administrativt sentrum. Andre viktige byer er Haifa og Eilat.

Landskapet i det lille landet er svært variert med sletter langs kysten samt fjell og åser i innlandet. Det finnes også flere innsjøer, bl.a. det verdensberømte Dødehavet – kjent for sitt ekstremt høye saltinnhold.

Landets desidert største turistattraksjon er Jerusalem, som er en hellig by for alle de tre verdensreligionene jødedommen, kristendommen og islam. Her kan man besøke en rekke viktige, religiøse kulturminner – bl.a. Klagemuren, Den hellige gravs kirke og Al Aqsa-moskeen. Ellers er Eilat, som ligger innerst i Rødehavet – en turistmagnet, med sine mange flotte badestrender.

Israels hovedflyplass er Ben Gurion International Airport, som ligger utenfor Tel Aviv.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]