Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Reykjavik

Finn beste pris på bilutleie i Reykjavik ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Reykjavik. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Reykjavik guide

Bilutleie Reykjavik

Leiebil Reykjavik

Reykjavík, som er hovedstaden på Island, ligger på halvøya Seltjarnarnes innerst i Faxaflói. Byen er også Islands kulturelle og økonomiske sentrum – og dessuten den viktigste havnebyen på øya. Over 60 % av befolkningen på Island bor i hovedstaden, som har et innbyggertall på rundt 120.000 (2010). Byens historie går tilbake til slutten av 800-tallet, men så sent som i 1801 var innbyggertallet bare på ca. 600.

Blant attraksjonene finner vi den moderne Hallgrimskirkja, som er Islands største kirke og det flunkende nye konsert- og operahuset Harpa (innviet i 2011). Også Perlan – et opprinnelig vanntårn som i 1991 ble ombygget til restaurant og museum, må nevnes. Toppen er dekket av en glasskule, og herfra er det flott utsikt over byen. Ellers er Alltinget, Islands parlamentsbygning fra 1881, et populært besøksmål. Også nasjonalmuseet og kulturhuset (der det er en spennende håndskriftsamling) er vel verd et besøk.

Den viktigste handlegaten i Raykjavik er Laugavegur, og trenger man litt spesiell rekreasjon, bør man ta en tur til Nauthólsvik helt sør i byen, verdens eneste oppvarmede havstrand.

Landets nest største lufthavn –  Reykjavík Airport – er hovedflyplass for innenrikstrafikken, mens størstedelen av den internasjonale trafikken går fra Keflavík Airport, som ligger ca. 40 km sørvest for hovedstaden.