Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Reykjavik Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Reykjavik Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Reykjavik Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Reykjavik Lufthavn guide

Bilutleie Reykjavik Lufthavn

Leiebil Reykjavik Lufthavn

Reykjavík Airport (RVK) – som har det lange navnet Reykjavíkurflugvöllur på islandsk – er hovedflyplass for det innenlandske rutenettet, i tillegg til at trafikken til Grønland og Færøyene går herfra. Flyplassen har tre rullebaner, og siden den ligger helt i nærheten av byens sentrum, er ekspansjonsmulighetene små. Derfor er det planer om i løpet av relativt kort tid å flytte den.

Fra Reykjavik Airport har flyselskapene Air Iceland og Eagle Air faste ruter til alle de andre flyplassene på Island. Air Iceland har – sammen med Atlantic Airways – også ruter til Grønland og Færøyene.

Det er ingen hoteller på flyplassen, men det er kort avstand til Reykjavik sentrum, og der er tilbudet godt.  Det er ellers hyppig bussforbindelse til sentrum, og man kan jo også benytte taxi.

Dersom man ønsker å leie bil på Island, har flere av de store internasjonale bilutleiefirmaene  sine kontorer på Reykjavik Lufthavn – deriblant Avis, Budget, Europcar, National, Sixt og Thrifty.

På flyplassen er det en restaurant og flere mindre caféer, samt en butikk som selger islandske souvenirer.