Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Keflavik

Finn beste pris på bilutleie i Keflavik ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Keflavik. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Keflavik guide

Bilutleie Keflavik

Leiebil Keflavik

Keflavík er en liten by på den islandske halvøya Reykjanes, ca. 35 km sørvest for hovedstaden Reykjavík. Byen har i overkant av 8.000 innbyggere (2010), og er mest kjent for den store internasjonale flyplassen som ligger i utkanten av sentrum.

Keflavik ble grunnlagt som fiskehavn på 1500-tallet, og fremdeles er fiske og fiskeforedling viktig for byens næringsliv. Ellers har det siden 2. verdenskrig vært en stor NATO-base – med et betydelig amerikansk nærvær – her, men den har i løpet av de senere årene mistet mye av sin betydning.

Den viktigste severdigheten i Keflavik er Duus Hús, et kultursenter som er en integrert del av byens største varehus. Her er det et kunstmuseum med skiftende utstillinger og en konsertsal – i tillegg til en svært interessant samling av ulike skipsmodeller.

Keflavik er, med sin nærhet til Islands hovedflyplass,  ellers et godt utgangspunkt for utforskning av den sørvestlige delen av landet. Den mest praktiske måten å komme seg rundt på, er å benytte leiebil.