Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Keflavik Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Keflavik Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Keflavik Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Keflavik Lufthavn guide

Bilutleie Keflavik Lufthavn

Leiebil Keflavik Lufthavn

Keflavík International Airport (KEF) – som på islandsk heter Keflavíkurflugvöllur -er den største flyplassen på Island. Den ligger i nærheten av den lille byen byen Keflavík, omtrent 50 km nordøst for hovedstaden Reykjavík. Flyplassen har to rullebaner og betjener rundt to millioner passasjerer årlig. Så godt som all internasjonal flytrafikk til Island går til Keflavik Airport, og flyplassen er også hovedbase for Icelandair.

Fra Keflavik Airport er det faste ruter til en rekke destinasjoner i Europa og Amerika.

De fleste passasjerene som ankommer Keflavik Airport, har Reykjavik som første reisemål, og hovedstaden når man enklest med flybussen. Man kan selvsagt også benytte taxi, men man bør være oppmerksom på at det er relativt dyrt på Island.

Ønsker man å leie bil, noe som er en stor fordel om man ferierer på Island, kan man oppsøke et av de mange utleiebyråene som har skranker i ankomsthallen. Både kjente internasjonale byråer som Avis, Hertz, Budget, Europcar, National og Sixt – og islandske som for eksempel Akureyrar – er representert her.

Det nærmest hotellet, er det nokså enkle Alex Motell, som også tilbyr hytter og campingmuligheter. Det går gratis shuttle-buss fra flyplassen og hit. Ellers kan Hotell Keflavik og Icelandair Flughotell i Keflavik by anbefales.

I terminalbygningen finnes det et godt utvalg av butikker (også tax-free), samt flere barer og restauranter.