Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Shannon Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Shannon Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Shannon Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Shannon Lufthavn guide

Bilutleie Shannon Lufthavn

Leiebil Shannon Lufthavn

Shannon Lufthavn (SNN) – som på irsk heter Aerfort na Sionna – ligger på vestkysten av Irland – nærmere bestemt i grevskapet Clare. Flyplassen ligger rett ved den lille byen Shannon, i underkant av 30 km vest for den mye større byen Limerick. Flyplassen ble opprinnelig bygget som sjøflyhavn med en tollfri sone, noe som skapte grunnlag for en del industriforetak og transportvirksomhet. Shannon lufthavn er den nest mest trafikkerte flyplassen i Irland. Årlig blir bortimot 4 millioner passasjerer betjent her.

Det er gode bussforbindelser fra Shannon Lufthavn til flere irske byer, og dessuten finnes det en taxiholdeplass rett ved terminalbygget. Det er ellers mulig å leie limousin med sjåfør, dersom dette er ønskelig.

En rekke internasjonale og irske bilutleiefirmaer er representert på Shannon Lufthavn, så det er enkelt å leie bil om man skulle ønske det. Man kan i så fall velge mellom Avis, Budget, Dollar, Thrifty, Dooley Car Rentals, Europcar, Hertz, Irish Car Rentals og National.

Det nærmeste hotellet er Shannon Great Southern Hotell, som ligger like ved flyplassen. Ellers finnes det flere flere hoteller å velge mellom i nærområdet. I terminalbygget er det flere barer og cafeer, samt en selvbetjent restaurant med utendørsterrasse.
Det er tre butikker på flyplassen, deriblant en butikk som selger typiske, irske produkter – samt en tax-free-avdeling.