Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Limerick

Finn beste pris på bilutleie i Limerick ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Limerick. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Limerick guide

Bilutleie Limerick

Leiebil Limerick

Limerick (Luimneach) er en administrasjons- og handelsby i den sørvestlige delen av Irland – og har rundt 56.800 innbyggere (2011). Limerick har utviklet seg fra å være en beskjeden landbruksby med litt tekstilindustri og kniplingsproduksjon, til fra 1990-årene av å framstå som en betydningsfull industri- og serviceby. Her produseres det bl.a. datamaskiner (Dell).

Limerick ble grunnlagt i 922 som handelskoloni av danske eller norske vikinger på ei øy et stykke oppe i Shannon-elva. Området hadde vært bebodd i flere tusen år, og det hadde bodd kristne munker der siden 400-500-tallet.

Blant Limericks fremste severdigheter er Hunt Museum, som holder til i en tidligere tollstasjon fra 1700-tallet. Det rommer arkeologiske funn, kunstgjenstander, religiøs kunst og brukskunst først og fremst fra middelalderen. Også Limerick Museum dokumenterer deler av byens historie og arkeologi.
Limericks eldste, bevarte bygning er St. Mary’s Cathedral fra 1168. Ellers må King John’s Castle fra 1212 nevnes som en populær turistattraksjon.

I og rundt sentrum finnes det for øvrig også en rekke vakre, gregorianske hus og flere vakre parker.
En turistattraksjon av en noe annen karakter, er de mange mulighetene for interessante og avslappende båtturer på elva Shannon.

Shoppingmulighetene i Shannon er gode – særlig i gågatestrøket Cruises Street og i Bedford Row.

Nærmeste flyplass er Shannon Airport, som ligger 27 km vest for Limerick.