Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Knock Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Knock Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Knock Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Knock Lufthavn guide

Bilutleie Knock Lufthavn

Leiebil Knock Lufthavn

Knock Lufthavn (NOC) – eller Ireland West Airport Knock, som er det offisielle navnet – ligger ved vestkysten av Irland, 20 km sørvest for sentrum av byen Knock. Flyplassen ble åpnet i 1986 og har de siste årene hatt en sterk vekst. Rundt 650.000 passasjerer er innom her årlig, og Knock lufthavn har flere ganger blitt kåret til Irlands ”Best Regional Airport”.

Flere lavprisselskaper, bl.a. Ryanair og Aer Lingus, har faste ruter fra Knock lufthavn til en rekke destinasjoner i Storbritannia, Spania og Portugal.

For å komme fra flyplassen til Knock og andre byer i regionen, kan man benytte det godt utbygde busstilbudet eller taxi.

De som ønsker å leie bil på Knock lufthavn, kan henvende seg til et av de internasjonale utleiebyråene som har kontorer her – deriblant Avis, Budget, Hertz, National eller Europcar.

Det er ingen hoteller på flyplassområdet, men tilbudet er godt i nærområdet. I terminalbygningen er det restaurant, café og bar – samt en gavebutikk og en internettkiosk.