Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Galway

Finn beste pris på bilutleie i Galway ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Galway. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Galway guide

Bilutleie Galway

Leiebil Galway

Galway er hovedstad og en viktig havneby i det irske grevskapet Galway. Byen ligger vest i Irland ved Galway Bay, nærmere bestemt ved utløpet av Corrib River. Galway har et innbyggertall på rundt 70.000 (2010), og byens næringsliv er preget av en variert industriproduksjon. Galway University College har en viktig funksjon som senter for studier av det gæliske språket.

På 1500- og 1600-tallet hadde Galway spesielle handelsforbindelser med Spania, noe som fremdeles gjenspeiles i en av byens historiske attraksjoner – byporten Spanish Arch (1584). Byporten er den gjenværende resten av en gammel bymur som gikk langs havnen. Andre historiske severdigheter i Galway er St. Nicholas Church fra 1320 (Irlands eldste middelalderkirke) og slottet Lynch’s Castle fra 1500-tallet.

Ellers er byen kjent for sitt underholdningsstrøk – Salthill. Her finner man en rekke hoteller, puber, spillehaller og nattklubber. Dessuten ligger fornøyelsesparken Leisure Land her, samt et stort saltvannsakvarium. Like i nærheten finner man også byens vakre badestrand. Mange turister vi ellers oppsøke Shop Street, Galways viktigste handlegate.

En særegen souvenir mange vil ha med seg fra et besøk i Galway, er den såkalte Claddagh Ring – oppkalt etter fiskerlandsbyen Claddagh, som i dag er en av Galways forsteder. Den
er formet etter modell av en berømt ring fra slutten av 1600-tallet, som kan knyttes til byens historie.

Nærmeste flyplass er Galway Airport, som ligger ca. 10 km nordøst for sentrum.