Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Dublin Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Dublin Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Dublin Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Dublin Lufthavn guide

Bilutleie Dublin Lufthavn

Leiebil Dublin Lufthavn

Dublin Lufthavn (DUB), som på irsk har det lange navnet «Aerfort Bhaile Átha Cliath», ligger i Collinstown – ca. 10 km nord for selve Dublin. Flyplassen er den travleste i Irland og betjener rundt 25 millioner passasjerer hvert år. Den er også hovedbasen for de kjente irske flyselskapene Aer Lingus og Ryanair.

Fra Dublin Lufthavn er det faste ruter til en rekke destinasjoner over over hele Europa, samt Amerika.

Det er ingen direkte togforbindelse fra flyplassen til Dublin sentrum, men en ny metrolinje er under planlegging. Bussforbindelsene er imidlertid svært godt utbygget, ikke bare mellom flyplassen og hovedstaden, men også til andre byer i Irland. Vil man heller benytte taxi, finner man en stor holdeplass rett foran ankomsthallen. Det er ellers mulig å bestille limousin med sjåfør, dersom man foretrekker det.

Mange turister ønsker å leie bil når de er i Dublin, og dette kan enkelt ordnes på flyplassen. Flere av de store, internasjonale utleiebyråene har kontorer her – bl.a. Alamo, Budget, Thrifty, Europcar, National og Sixt.

Det er to hoteller på selve flyplassen: Clarion Hotell og Radisson SAS Hotel Dublin Airport. Dessuten finnes det flere hoteller like i nærheten.

Dublin Lufthavn tilbyr et stort utvalg av barer og restauranter. I restaurant- og shoppingområdet ”The Street” finnes det mer enn 25 restauranter, barer og butikker. I tillegg har flyplassen fasiliteter som trådløs internett-tilgang, business-/konferanserom, minibanker og apotek.