Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Cork Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Cork Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Cork Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Cork Lufthavn guide

Bilutleie Cork Lufthavn

Leiebil Cork Lufthavn

Den internasjonale Cork Lufthavn (ORK) – som på irsk heter Aerfort Chorcaí – er en av Irlands mest trafikkerte flyplasser. Den ligger 6 km sør for sentrum av den sør-irske byen Cork, og betjener over 3 millioner passasjerer årlig.

De irske flyselskapene Aer Lingus og Aer Arann er to av de største aktørene som har faste ruter til og fra Cork Lufthavn.

Cork Lufthavn har direkte flyforbindelse med en rekke destinasjoner i Irland og Europa for øvrig. Dessuten er flyplassen utgangspunkt for mange charterflygninger.

Det er enkelt å komme seg fra flyplassen til Cork sentrum. Det mest effektive er å benytte shuttle-bussen som har avgang hver halvtime. Den stanser ved alle de store hotellene. Man kan også bruke de ordinære bybussene – eller ta en av taxiene som står oppstilt utenfor ankomsthallen.

Om man ønsker å leie bil på Cork Lufthavn, kan man velge mellom flere kjente, internasjonale utleiebyråer – deriblant Avis, Budget, Hertz, Europcar, National og Thrifty.

Det nærmeste hotellet – Radisson SAS – ligger vis a vis terminalbygget. En helt ny terminal sto ferdig for kort tid siden, og fasilitetene for publikum ble da kraftig utvidet. Det finnes nå flere barer, restauranter og butikker å velge mellom – bl.a. en egen sportsbar med store TV-skjermer.