Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Irland

Finn beste pris på bilutleie i Irland ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Irland. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Irland guide

Bilutleie Irland

Leiebil Irland

Irland (Eire) er en stor øy som ligger vest for Storbritannia, og mesteparten av øya utgjør republikken med samme navn. Resten – Nord-Irland – er en del av kongeriket Storbritannia og Nord-Irland. Landet har et innbyggertall på 4,5 millioner (2010) og et flateinnhold på vel 70 000 km2.

Hovedstaden i Irland er Dublin, som har omlag 1 million innbyggere. Andre viktige byer er  Cork (ca. 120 000 innbyggere), Limerick (ca. 86 000 innbyggere) og Galway (ca. 65 000 innbyggere).

Irland er preget av et bakkete landskap, med enkelte fjell som når opp i rundt 1000 meters høyde. På grunn av de store gressbevokste slettene kalles Irland ofte ”Den grønne øya”. Mot vest grenser Irland til Atlanterhavet og mot øst til Irskesjøen.

Blant severdighetene i Irland finner vi en rekke kunst- og kulturskatter – og hovedstaden Dublin er kjent for sin godt bevarte arkitektur fra 1700- og 1800-tallet, bl.a. Dublin Castle. Ellers er Dublin en livlig utelivsby – berømt for sine mange puber.

Irlands hovedflyplass er Dublin International Airport, som ligger ca. 12 km utenfor hovedstaden. Andre viktige internasjonale lufthavner er Cork Airport og Shannon Airport.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]