billeieAnsvarsforsikring

Ansvarsforsikring er inkludert i prisen og beskytter leietaker mot økonomisk tap som følge av skader på personer og eiendom utenfor bilen.

Selvrisikodekning

Selvrisikodekning er inkludert i prisen og beskytter leietaker mot økonomisk tap ved en eventuell kollisjon. Her kan egenandel tilkomme som vil stå i Steg 3 av bestillingen. For eksempel “EUR 750”. Om ønskelig kan full forsikring kjøpes lokalt på det aktuelle leiebilkontoret når du ankommer.

Tyveriforsikring

Tyveriforsikring beskytter leietaker mot økonomisk tap om bilen som leies blir stjålet. Også her kan det forekomme egenandel som vil stå i Steg 3 av bestillingen, for eksempel “EUR 750”.

Flyplassavgift

Flyplassavgift er en ekstra avgift som betales for å hente bilen på flyplassen. I motsetning til flere andre reisebyrå på nett så er flyplassavgift inkludert i prisen når du bestiller gjennom Bilutleie24.no.

Fri kilometer

Fri kilometer er inkludert på de fleste destinasjoner foruten enkelte destinasjoner i Norge og på noen destinsjoner i Frankrike.

Enveisavgift

Vi inkluderer alltid enveisavgift i prisen oppgitt. Du betaler med andre ord ingenting ekstra utover den prisen du ser for å levere bilen et annet sted enn der du hentet den.