Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Zakynthos

Finn beste pris på bilutleie i Zakynthos ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Zakynthos. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Zakynthos guide

Bilutleie Zakynthos

Leiebil Zakynthos

Zakynthos er en øy i Det joniske hav, som ligger utenfor vestkysten av Hellas (og tilhører øygruppa De joniske øyer). Hovedbyen heter det samme som øya, og det gjør også prefekturet som Zakynthos er administrativt sentrum for. Totalt på øya bor det ca. 40.000 innbyggere, og den dekker et areal på rundt 410 km2.

Det har bodd mennesker på Zakynthos siden steinalderen, og øya er nevnt i Iliaden og Odysseen, hovedverkene til den blinde oldtidsdikteren Homer. Helgenen Dionysios fra Zakynthos er øyas store skytshelgen, født i 1546.

Det er få historiske minnesmerker på Zakynthos, siden øya flere ganger er blitt rammet av ødeleggende jordskjelv – siste gang i 1953. Kun fire bygninger i Zakynthos by overlevde dette, og tre av dem er blant øyas turistattraksjoner: St. Dionysos-katedralen, St. Nicholas-kirken og Nasjonalbanken.

Ellers er Zakynthos et populært turistmål for dykkere, og det er dessuten flere flotte badestrender her. Det øya nok er mest kjent for, er de store havskilpaddene som hvert år kommer hit for å legge egg i sanden. Dette gjør at det på en del av strendene er innført visse restriksjoner, bl.a. forbud mot graving i sanden, samt at enkelte strender ikke har tilgang for publikum etter kl. 19. En særegen attraksjon i Navagio på sørvestkysten er vraket av en gammel smuglerskute, som bare er tilgjengelig fra sjøen.

Zakynthos Lufthavn ligger ca. 6 km sør for Zakynthos by.