Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Zakynthos Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Zakynthos Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Zakynthos Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Zakynthos Lufthavn guide

Bilutleie Zakynthos Lufthavn

Leiebil Zakynthos Lufthavn

Zakynthos Airport – “Dionysos Solomos” (ZTH) ligger sørøst på øya Zakynthos i Det joniske hav, ca. 6 km sør for sentrum av Zakynthos by.

Flyplassen betjener rundt 1,1 millioner passasjerer årlig, og flyselskapet Olympic Airlines har faste flygninger til Athen samt flere byer rundt om i Europa. Flere lavprisselskaper har i tillegg til en god del chartertrafikk.

Zakynthos Lufthavn ble første gang åpnet i 1972, og har 1 terminalbygning. Det er relativt få fasiliteter for reisende på flyplassen, men det finnes café/bar, tax-free-butikk, informasjons-skranke og minibank.

For å komme fra flyplassen til Zakynthos by, kan man benytte buss eller taxi. Enkelte hoteller har dessuten minibuss-tjeneste til og fra Zakynthos Airport.

Ønsker man å leie bil, er flere av de kjente, internasjonale utleiebyråene representert på flyplassen – deriblant Hertz, Alamo, National og Europcar. Det er populært å leie bil på øya Zakhyntos, og man får da muligheten til å ta hyggelige dagsturer og oppdage nye steder i sitt eget tempo.