Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Thessaloniki Lufthavn

Finn beste pris på bilutleie i Thessaloniki Lufthavn ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Thessaloniki Lufthavn. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Thessaloniki Lufthavn guide

Bilutleie Thessaloniki Lufthavn

Leiebil Thessaloniki Lufthavn

Thessaloniki International Airport Makedonia (SKG) er en internasjonal flyplass som ligger ca. 16 km sørøst for byen Thessaloniki. Dette er den tredje mest trafikkerte flyplassen i Hellas. Rundt 4 millioner passasjerer er innom flyplassen årlig.

Om lag 30 flyselskaper har faste flygninger fra Thessaloniki lufthavn til en rekke destinasjoner over hele Europa.

Flyplassen har fasiliteter for reisende – bl.a. er det to-tre butikker i terminalbygget, samt flere restauranter, snackbarer og barer. I tillegg finnes en informasjons-skranke, VIP Lounge, banker og minibanker.

Det går ingen tog fra Thessaloniki Airport til Thessaloniki sentrum, så det enkleste er å benytte en av de mange bussene som går i fast rute direkte fra avgangshallen på flyplassen. Eller man kan benytte en av taxiene som har holdeplass foran terminalbygget. En taxitur til sentrum tar ca. 20 minutter.

Ønsker man å leie bil i Thessaloniki, kan man kontakte et av utleiebyråene som holder til på flyplassen – bl.a. Europcar, Alamo, Hertz, National, Sixt eller Thrifty. Dersom man bestiller leiebil før avreise, vil bilen stå klar når man ankommer flyplassen.

Det er ingen hoteller på selve flyplassen, men det ligger to større hoteller like i nærheten: Hyatt Regency Thessaloniki og Athina Palace Hotell.