Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Thassos

Finn beste pris på bilutleie i Thassos ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Thassos. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Thassos guide

Bilutleie Thassos

Leiebil Thassos

Thassos (Thasos) er en populær gresk øy som ligger i det nordlige Egeerhavet, nærmere bestemt utenfor kysten av landskapet Thrakia. Landskapet på Thassos er nokså kupert, og de høyeste fjelltoppene ligger på over 1000 m.o.h. Aller høyest rager Ypsario (1045 moh). Thassos har et areal på 380 km2 og et folketall på rundt 14.000 (2010). I øyas hovedby, som også heter Thassos, bor det i overkant av 3.000 innbyggere.

Thassos har en del landbruks- og industrivirksomhet, der de viktigste produktene er honning, oliven og vin. I tillegg er en del av øyas beboere sysselsatt som fiskere, samt at det finnes flere rike marmorgruver der. Man kjenner til at det har vært marmorvirksomhet på Thassos helt siden oldtiden. På halvøya Aliki, som er fredet, kan man fremdeles se rester at et antikt marmorbrudd.

Ellers er det turismen som er den viktigste næringsveien på Thassos. Blant de viktigste attraksjonene er en rekke flotte strender, samt flere klostre og idylliske småbyer.
I Thassos by ligger et interessant historisk museum, og like ved er det et utgravningsområde der man kan se ruiner av an bydel fra antikken. En sti fører herfra og opp til ruinene av borgen ”Akropolis” (ca. 500 f. Kr.) og tempelet ”Athena” (ca. 600 e. Kr.), som begge ligger på en høyde med flott utsikt over byen.

Nærmeste flyplass er Kavala International Airport –  ”Megas Alexandros”, som ligger utenfor byen Kavala på det greske fastlandet. Herfra går det ferje ut til Thassos. Reisetiden er på 1 time.