Søk og sammenlign priser fra over 1500 leiebilselskaper på over 60 000 destinasjoner

billeie3

Garantert lave priser på leiebil

Vi sammenligner de fleste leiebilselskaper på markedet og kan dermed oppnå lave priser

Ingen skjulte gebyrer eller avgifter

Når du bestiller gjennom oss så garanterer vi at det ikke forekommer skjulte avgifter eller gebyrer

Kundeservice døgnet rundt

Bilutleie24.no tilbyr kundeservice døgnet rundt gjennom hele året

Ubegrenset kjørelengde og forsikringer

Når du bestiller gjennom oss vil det alltid være ubegrenset kjørelengde og forsikringer inkludert

Leiebil Skopelos

Finn beste pris på bilutleie i Skopelos ved å bruke skjemaet til venstre. Bilutleie24.no sammenligner priser fra flere firmaer samtidig og finner beste pris på leiebil i Skopelos. Når du bestiller gjennom oss er det ingen skjulte avgifter eller kredittkortgebyr. Alle priser inkluderer i tillegg obligatoriske forsikringer.

Skopelos guide

Bilutleie Skopelos

Leiebil Skopelos

Skopelos er den nest største øya i Sporadene, ei øygruppe som ligger i Egeerhavet utenfor østkysten av Hellas. Innbyggertallet på øya er på ca. 6.000 (2010). Skopelos tilhører prefekturet Magnesia, og ligger mellom naboøyene Skiathos og Alonissos. Skopelos er, i likhet med resten av Sporadene, et populært turistmål – og hotelltilbudet er stort og variert.

Hovedbyen på Skopelos har samme navn som øya, og den ligger vakkert til ved øyas nordøst-kyst. Også den lille byen Glossa og havnebyen Loutraki på motsatt side av Skopelos må nevnes. De ligger i nærheten av hverandre (Glossa på en høy klippe ovenfor Loutraki).

Mange har sammenlignet naturen på Skopelos med det italienske landskapet Toscana, på grunn av det grønne, kuperte terrenget – som bl.a. består av vakre olivenlunder, frodig slettelandskap og spredte smågårder. Ellers er det også relativt høye fjell på øya – der det aller høyeste, Delhi, rager 681 m.o.h.

Blant øyas attraksjoner, i tillegg til de mange flotte strendene, finner man bl.a. en rekke klostre og små kirker. Klosteret “Monastery of the Holy Taxiarch (med en kirke fra 600-tallet) ligger like utenfor Glossa, og er et populært turistmål. Ellers må kirken Agios Athanasios fra 1000-tallet og den venetianske borgen nevnes. Begge disse severdighetene ligger ved Skopelos by.

Mange av scenene i den kjente filmen ”Mamma Mia!” ble spilt inn på Skopelos.

Nærmeste flyplass ligger på naboøya Skiathos.